« Takaisin

Avignon Logg neopren kumisaapas



AVIGNON LOGG NEOPREN -KUMISAAPAS, UNISEX

Avignon Logg Neopren -kumisaapas sopii erinomaisesti aktiiviselle ulkoilijalle. Saapas on vuorattu 4 mm neopreenivuorella, jonka ansiosta se soveltuu alkukeväästä myöhälle syksyyn. Saappaassa on pehmeä iskua vaimentava ja jämäkästä polyuretaanista valmistettu pohjallinen, joka tukee hyvin jalkaa. Ulkopohja takaa hyvän pidon kaikilla alustoilla.

Korkeavartisen saappaan yläosassa on säätösolki, jonka avulla varren voi säätää itselle sopivaksi. Valmistettu 1,3 mm paksusta luonnonkumista, joka takaa saappaan mukautuvuuden ja joustavuuden. Neopreenivuori on koko varren mittainen.

Pohjallinen on suunniteltu aktiivisille ulkoilijoille. Saappaan rakenne tukee hyvin nilkkaa ja jalkapöytää. Keinupohja takaa kevyen askeleen.

Luonnonkumin ja tukevan pohjallisen yhdistelmä toimii hyvin niin puutarhassa, maatilalla, kävelyllä luonnossa kuin myös kevyemmillä metsästysreissuilla.

Sopii niin miehille kuin naisille.

Hinta:99.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
421 kpl
431 kpl
441 kpl
450 kpl
460 kpl
470 kpl
482 kpl

Suosittelemme myös

Kumisaapas Itävalta

Kumisaapas_Itavalta_1.jpg&width=280&height=500
Itävallan armeijan kumisaapas.
Saappaan kanta mahdollista nastoittaa liukkautta vastaan.
Materiaali 100% luonnonkumi
Käyttämätön / uudenveroinen.
HUOM! Kapealesti.
Hinta: 15.00 €23.90 €

Kaasunaamari m / 62

naamari_m62.jpg&width=280&height=500
Kaasunaamari m/62. Käyttämätön alkuperäispaketissa. Sisältää naamarin, suodatinpatruunan, muovisen kuljetuslaukun, lasivoideliinan ja käyttöohjeen. Valmistaja Rikkihappo OY Vaasan tehtaat.

Varastossa: 0 kpl

Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »