« Takaisin

Avignon Logg neopren kumisaapasAVIGNON LOGG NEOPREN -KUMISAAPAS, UNISEX

Avignon Logg Neopren -kumisaapas sopii erinomaisesti aktiiviselle ulkoilijalle. Saapas on vuorattu 4 mm neopreenivuorella, jonka ansiosta se soveltuu alkukeväästä myöhälle syksyyn. Saappaassa on pehmeä iskua vaimentava ja jämäkästä polyuretaanista valmistettu pohjallinen, joka tukee hyvin jalkaa. Ulkopohja takaa hyvän pidon kaikilla alustoilla.

Korkeavartisen saappaan yläosassa on säätösolki, jonka avulla varren voi säätää itselle sopivaksi. Valmistettu 1,3 mm paksusta luonnonkumista, joka takaa saappaan mukautuvuuden ja joustavuuden. Neopreenivuori on koko varren mittainen.

Pohjallinen on suunniteltu aktiivisille ulkoilijoille. Saappaan rakenne tukee hyvin nilkkaa ja jalkapöytää. Keinupohja takaa kevyen askeleen.

Luonnonkumin ja tukevan pohjallisen yhdistelmä toimii hyvin niin puutarhassa, maatilalla, kävelyllä luonnossa kuin myös kevyemmillä metsästysreissuilla.

Sopii niin miehille kuin naisille.

Hinta:99.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
421 kpl
431 kpl
441 kpl
450 kpl
460 kpl
470 kpl
482 kpl

Suosittelemme myös

Avignon Zipper Pro kumisaapas

zipper_pro.jpg&width=280&height=500
Avignon Zipper Pro kumisaapas
Unisex -mallin erittäin laadukkaat ja mukavat Avignon kumisaappaat, valmistettu kestävästä luonnonkumista ja neopreenista. Lämmin fleecevuori sisäpuolella takaa sen että näillä saappailla pärjää myös vähän kylmemmillä keleillä. Täysin vedenkestävä, pitkä YKK vetoketju sivulla..
Hinta: 139.00 €

Lämpösaapas Avignon Ridge

Avignon_Ridge_.jpg&width=280&height=500
Laadukas Avignon Ridge High, lämpösaapas
Ruotsalaista osaamista ! Korkeavartinen lämpösaapas, joka on erittäin miellyttävä jalassa. Avignon Ridgen Comfort Rating, eli pakkasensieto on jopa -60 astetta.
Kengän Memory Foam muotoutuu käyttäjän jalan mukaiseksi. Kengän pohja on pitävää kumia ja EVA -välipohjan..
Hinta: 119.00 €149.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »