« Takaisin

Jääkäri S Savotta



Savotan Jääkäri S -tuoteperheen pienempi päiväreppu, jonka suunnittelussa on kerätty todella paljon käyttäjien kokemuksia ja toiveita. Parhaista paloista puristimme kasaan Minijääkärin. Mainetta ja kunniaa niittäneen Jääkäri-repun toiminnallisuus ja tuttu muotokieli haluttiin säilyttää mahdollisimman samana ja käytännössä Minijääkäri onkin kevennetty ja katkaistu Jääkäri-reppu.

Minijääkäri on meidän näkemyksemme siitä, millainen tämän kokoluokan pikku päivärepun kuuluu olla. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja testattu. Pienestä koostaan huolimatta Minijääkäri on todella mukautuva päiväreppu, oli reissun määränpää sitten urbaanissa viidakossa, tai keskellä synkintä korpea.  Modulaarisuutta tuovat Minijääkärin ”molle” kujastoon saatavien taskujen lisäksi monet erikseen hankittavat lisävarusteet: Irtohihnat, rintaremmit, lantiovyöt, lisäpehmusteet, selkävahvikkeet yms. hilppeet, joilla parannetaan Minijääkärin käytettävyyttä entisestään.

Minijääkäri ei ole pelkkä pikkureppu, vaan se on liikkuvan ihmisen työväline. Näppärän kokonsa ansiosta Minijääkäri ei kinnaa ahtaissakaan paikoissa ja sopii loistavasti pyöräilyyn, juoksemiseen, hiihtämiseen ja metsästykseen. Jos grammat eivät pelota, saa Minijääkäristä myös todella kestävän kaverin mihin tahansa extreme lajeihin. Reppupussin kompressiohihnoilla pakkauksen saa kiristettyä napakaksi ja hölskymättömäksi. Myös lentomatkalle Minijääkäri sopii käsimatkatavarana erinomaisesti.

Tekniset tiedot

Ulkomitat: korkeus 45 cm (ylipakattuna 55cm), leveys 25 cm, syvyys 16 cm.
Selkäosan pituus: 42cm
Tilavuus: säädettävissä 20l-25l välillä.
Paino: 775 g.
Materiaalit: 1000D Polyamidi kangas PUR pinnoitteella (Cordura/Codura), Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut.
Väri: oliivinvihreä, musta

Takuu

Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Hinta:139.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Olivivihreä2 kpl
Musta0 kpl

Suosittelemme myös

Kaksoispuukko sarvihatulla

kaksoisouukko_sarvihatulla.jpg&width=280&height=500
Vuolupuukot sarvihatulla. Hiiliteräs terät 9,5 cm ja 6 cm, samassa tupessa. Kahva koivu / visakoivu, poronsarvihattu. Eläinkuvioitu nahkatuppi.

Varastossa: 0 kpl

Hinta: 69.00 €

Suomalainen nahkavyö 40mm Sahranto

valusolki_40mm.jpg&width=280&height=500
Kotimainen nahkavyö, leveys 40mm.
Kiiltävä 1-tappinen valusolki.
Väri: Musta.
Valmistaja Lauri Sahranto, Suomi
Pituus / cm
Hinta: 13.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »