« Takaisin

HAIX Tapio



Haix Tapio. korkeavartinen vaellus- ja metsästysjalkine, jossa on suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti. Päällinen on hengittävää ja vettähylkivää öljyttyä nupukkinahkaa. Kärjen kumisuojus suojaa varpaita ja erikoisvahvat nauhakiinnittimet varmistavat etteivät nauhat aukea kesken vaelluksen. Pohjan kuviointi on karkea ja pitää myös märässä ja kylmässä. Kestävä kumiseos takaa jalkineelle pitkän käyttöiän sekä vakauttaa askelta epätasaisessa maastossa. Se suojaa niin öljyltä kuin bensiiniltäkin.


Kengän vuori koostuu 4-kerroksisesta Gore-Tex –laminaatti Cambrelle® -kankaasta. Vuori kestää hyvin hankausta ja mukautuu eri ilmastoihin. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pehmustettu vuori estää hiertymien ja rakkojen syntymistä. Jalkineen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa iskua. Ne ovat myös täysin konepestävät.


Haix Tapio on kestomenestyjä, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.

Haix-jalkineilla on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu

Hinta:200.00 €295.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
391 kpl
400 kpl
410 kpl
421 kpl
430 kpl
440 kpl
450 kpl

Suosittelemme myös

HAIX Airpower Pro R

airpror_640x572.jpg&width=280&height=500
Haix Gore-Tex –jalkineet ovat korkealuokkaisia vedenpitäviä vaativaan ammatti- ja harrastuskäyttöön yhdessä käyttäjien kanssa kehitettyjä laatujalkineita. Anatominen muotoilu tukee jalan luonnollista ergonomiaa, ja AS-järjestelmä – integroitu jalkaholvin tuki – antaa jalalle hyvän sivuttaistuen..
Hinta: 199.90 €

Kenkien hoitosarja Nato

kenganhoitosarja.jpg&width=280&height=500
Kenkien hoitosarja Nato. Sisältää 3 kpl harjoja (putsaus, levitys, kiillotus). Vahva, vihreä kangaslaukku. Mitat suljettuna n. 19 x 16cm. Käytetty / hyväkuntoinen.

Varastossa: 2 kpl

Hinta: 5.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »