« Takaisin

HAIX TapioHaix Tapio. korkeavartinen vaellus- ja metsästysjalkine, jossa on suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti. Päällinen on hengittävää ja vettähylkivää öljyttyä nupukkinahkaa. Kärjen kumisuojus suojaa varpaita ja erikoisvahvat nauhakiinnittimet varmistavat etteivät nauhat aukea kesken vaelluksen. Pohjan kuviointi on karkea ja pitää myös märässä ja kylmässä. Kestävä kumiseos takaa jalkineelle pitkän käyttöiän sekä vakauttaa askelta epätasaisessa maastossa. Se suojaa niin öljyltä kuin bensiiniltäkin.


Kengän vuori koostuu 4-kerroksisesta Gore-Tex –laminaatti Cambrelle® -kankaasta. Vuori kestää hyvin hankausta ja mukautuu eri ilmastoihin. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pehmustettu vuori estää hiertymien ja rakkojen syntymistä. Jalkineen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa iskua. Ne ovat myös täysin konepestävät.


Haix Tapio on kestomenestyjä, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.

Haix-jalkineilla on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu

Hinta:295.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
391 kpl
400 kpl
410 kpl
421 kpl
430 kpl
440 kpl
450 kpl

Suosittelemme myös

HAIX Airpower Pro R

airpror_640x572.jpg&width=280&height=500
Haix Gore-Tex –jalkineet ovat korkealuokkaisia vedenpitäviä vaativaan ammatti- ja harrastuskäyttöön yhdessä käyttäjien kanssa kehitettyjä laatujalkineita. Anatominen muotoilu tukee jalan luonnollista ergonomiaa, ja AS-järjestelmä – integroitu jalkaholvin tuki – antaa jalalle hyvän sivuttaistuen..
Hinta: 199.90 €

KT Shoe retkeily- / metsästyskengät

KT_Shoe.jpg&width=280&height=500
VAIN YHDET JALKINEET!
Suomen luonto ja ulkoilma suorastaan kutsuvat ulkoilemaan ja samalla hoitamaan hyvinvointiasi. Olet sitten lähdössä metsästämään, vaeltamaan, marjaan, tai sienestämään Koiran kanssa metsään,mökille, tai muuten vaan luontoon varusteet on oltava hyvät ja sopivat juuri sinulle. En..
Hinta: 199.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »